Tijdens een Japanse Ito Thermie behandeling wordt je hele lichaam met warmte aangeraakt, over de huid, als een warme massage. 

Je ligt daartoe in onderbroek op een warme massage tafel, toegedekt met doeken of dekens.

De aangename warmte is afkomstig van een speciaal soort wierookstaafjes, gemaakt van geneeskrachtige planten, die in de zogenaamde reionki worden gestoken, de Japanse instrumenten die voor de behandeling worden gebruikt.

De behandeling spreekt in de basis altijd het gehele lichaam aan, met extra aandacht voor gevoelige plekken en specifieke pijnpunten. Na afloop is er ruimte om in de ontspanning te rusten. Houd rekening met een totale duur van 45 min. Extra ruimte kan fijn zijn om daarna bijvoorbeeld nog de natuur in te gaan. Meer weten? lees Mijn verhaal.

 

Spreekt een behandeling je aan?  Bekijk de kosten en bel voor een afspraak 0619002484. Of stuur een bericht.

 

 

Voor een optimale werking is het raadzaam een half uur voor, en na, de behandeling geen uitgebreide douche of uitgebreide maaltijd te nemen.

Kan je een eigen (hand)doek mee nemen? Graag. Dat scheelt was.

De heilzame rook van de geneeskrachtige planten, die wordt opgenomen via de huid en via de luchtwegen, is verzachtend en openend (ook bij mensen met bijvoorbeeld astma is de ervaring). Na de behandeling ruik je nog geruime tijd naar kampvuur.

Blazen van de rook en de warmte over gevoelige plekken zoals de buik, een verwonding of ontsteking, geeft direct verlichting.


“Ik kan dat hier in Nederland nergens anders vinden, deze ingang naar een diepe rust, zoals de warmte en de rotsen in Portugal mij die geven.”


Gebruik van de Ito Thermie scope geeft extra diepwerkende warmte voor de ondersteuning van organen of bij vast zittende spieren en gewrichten.

Zo nu en dan wordt een korte introductie gegeven waarbij kennis gemaakt kan worden met de diep ontspannende warmte van Ito Thermie. Dit gebeurt op de onderarmen, een toegankelijke start. En daarna in de nek en de bovenste spieren van de schouders, waar vaak veel spanning zit en de warmte weldadig kan zijn.

Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van deze kennismaking met de warmte van Ito Thermie therapie. 

Wil je dit zelf ervaren? Of is er een bijeenkomst waar je Latifa voor wilt uitnodigen? Bel of stuur een bericht.

“Dank je. Dat was heerlijk.”