Doet Ito Thermie je goed en wil je zelf leren hoe je Ito Thermie gebruikt? Voor jezelf, als een liefdevolle ondersteuning in je dagelijkse leven?

 

In Japan is het gebruik van Ito Thermie om zelf gezond te blijven, zonder directe ambitie om door te groeien tot een professioneel therapeut, wijdverbreid. Dagdagelijks gebruik van Ito Thermie draagt bij aan je innerlijke evenwicht en je natuurlijk herstelvermogen (immuunsysteem). De zogenaamde selftreatment geef je jezelf in 15 minuten. Het ontspant, brengt het denken tot rust en draagt bij aan een liefdevolle verbinding met jezelf (Natsukashi).

 

De Ito Thermie basistraining wordt door Latifa gegeven in haar praktijkruimte in Culemborg. De training is gericht op het gebruik van Ito Thermie puur voor jezelf en je naasten*. In een vijftal individuele bijeenkomsten in twee maanden tijd krijg je de basis van Ito Thermie onder de knie. Om dit mogelijk te maken oefen je tussendoor dagelijks op jezelf en, na de derde bijeenkomst, ook op een familielid of vriend. Al doende leer je. De data zijn in overleg.

 

De training kan pas gevolgd worden nadat je de betekenis van Ito Thermie therapie voor jezelf hebt leren kennen tijdens een aantal behandelingen.

*voor het professioneel aanbieden van Ito Thermie therapie aan cliënten zijn meerdere jaren training en ervaring vereist.

 

“door dagelijks gebruik van Ito Thermie ben ik een warmer mens geworden, letterlijk en figuurlijk” (Latifa)